banner



Σεισμοσ Τωρα Πατρα : Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth - Βρείτε : Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμούς της κλίμακας .

Σεισμός στην πάτρα σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Το εστιακό του βάθος ήταν στα μόλις 5 χλμ. Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε ανάμεσα στην πάτρα και τη ναύπακτο, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ).

Ελάτε σε απευθείας επικοινωνία με τους αρθρογράφους μέσω του authors@ekklisiaonline.gr Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμός τώρα στην Κρήτη - Kia Comisdazied
Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμός τώρα στην Κρήτη - Kia Comisdazied from lh6.googleusercontent.com
«ταρακουνήθηκε» η αχαϊκή πρωτεύουσα, έπειτα από σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε πριν λίγο. Όλη η ορθοδοξία στο διαδίκτυο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . 06 δεκ 2021 00:15, ml (richter): . Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την . Σεισμός στην πάτρα σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμούς της κλίμακας .

Ελάτε σε απευθείας επικοινωνία με τους αρθρογράφους μέσω του authors@ekklisiaonline.gr

Όλη η ορθοδοξία στο διαδίκτυο. 06 δεκ 2021 00:15, ml (richter): . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού σεισμολογικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,4 ρίχτερ και καταγράφεται 23 . Ελάτε σε απευθείας επικοινωνία με τους αρθρογράφους μέσω του authors@ekklisiaonline.gr Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμούς της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε ανάμεσα στην πάτρα και τη ναύπακτο, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). Σεισμός στην πάτρα σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Σεισμική δόνηση ταρακούνησε πριν από λίγο την πάτρα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . «ταρακουνήθηκε» η αχαϊκή πρωτεύουσα, έπειτα από σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε πριν λίγο. Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την .

Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε ανάμεσα στην πάτρα και τη ναύπακτο, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Το εστιακό του βάθος ήταν στα μόλις 5 χλμ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα. Σεισμική δόνηση ταρακούνησε πριν από λίγο την πάτρα. Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ).

Όλη η ορθοδοξία στο διαδίκτυο. Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Dynatos Seismos Twra Sthn Krhth
Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Dynatos Seismos Twra Sthn Krhth from www.ieidiseis.gr
06 δεκ 2021 00:15, ml (richter): . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμούς της κλίμακας . Το εστιακό του βάθος ήταν στα μόλις 5 χλμ. Σεισμική δόνηση ταρακούνησε πριν από λίγο την πάτρα. Ελάτε σε απευθείας επικοινωνία με τους αρθρογράφους μέσω του authors@ekklisiaonline.gr Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα.

06 δεκ 2021 00:15, ml (richter): .

Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών. Το εστιακό του βάθος ήταν στα μόλις 5 χλμ. «ταρακουνήθηκε» η αχαϊκή πρωτεύουσα, έπειτα από σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε πριν λίγο. 06 δεκ 2021 00:15, ml (richter): . Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). Σεισμική δόνηση ταρακούνησε πριν από λίγο την πάτρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμούς της κλίμακας . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . Όλη η ορθοδοξία στο διαδίκτυο. Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε ανάμεσα στην πάτρα και τη ναύπακτο, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Ένας μικρός σεισμός μεγέθους 2,5 ρίχτερ ήταν αρκετός για να ανησυχήσει τους κατοίκους της πάτρας. Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την . Σεισμός στην πάτρα σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας .

Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε ανάμεσα στην πάτρα και τη ναύπακτο, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Τελευταίοι σεισμοί (πάνω από 2.5 ρίχτερ). Όλη η ορθοδοξία στο διαδίκτυο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . Σεισμός στην πάτρα σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας .

Το εστιακό του βάθος ήταν στα μόλις 5 χλμ. Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η
Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η from www.ieidiseis.gr
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στην πάτρα. Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε ανάμεσα στην πάτρα και τη ναύπακτο, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . 06 δεκ 2021 00:15, ml (richter): . «ταρακουνήθηκε» η αχαϊκή πρωτεύουσα, έπειτα από σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε πριν λίγο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της . Όλη η ορθοδοξία στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού σεισμολογικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,4 ρίχτερ και καταγράφεται 23 . Σεισμός στην πάτρα σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας .

Σεισμική δόνηση ταρακούνησε πριν από λίγο την πάτρα.

«ταρακουνήθηκε» η αχαϊκή πρωτεύουσα, έπειτα από σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε πριν λίγο. Όλη η ορθοδοξία στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών. Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε ανάμεσα στην πάτρα και τη ναύπακτο, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Σε επίπεδα του 2008 το spread των ελληνικών ομολόγων παρά την . Ένας μικρός σεισμός μεγέθους 2,5 ρίχτερ ήταν αρκετός για να ανησυχήσει τους κατοίκους της πάτρας. 06 δεκ 2021 00:15, ml (richter): . Ελάτε σε απευθείας επικοινωνία με τους αρθρογράφους μέσω του authors@ekklisiaonline.gr Σεισμός στην πάτρα σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμούς της κλίμακας . Σεισμική δόνηση ταρακούνησε πριν από λίγο την πάτρα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού σεισμολογικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,4 ρίχτερ και καταγράφεται 23 . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 12,2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πάτρας και 9 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της .

Σεισμοσ Τωρα Πατρα : Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth - Î'ρείτε : Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμούς της κλίμακας .. Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε ανάμεσα στην πάτρα και τη ναύπακτο, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού . Το εστιακό του βάθος ήταν στα μόλις 5 χλμ. 06 δεκ 2021 00:15, ml (richter): . Σεισμός στην πάτρα σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας . Όλη η ορθοδοξία στο διαδίκτυο.

Ένας μικρός σεισμός μεγέθους 2,5 ρίχτερ ήταν αρκετός για να ανησυχήσει τους κατοίκους της πάτρας σεισμοσ τωρα. Σύμφωνα με την αυτόματη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών.

0 Response to "Σεισμοσ Τωρα Πατρα : Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth - Βρείτε : Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμούς της κλίμακας ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel